Banner 980x90

Izdari pareizo izvēli – ieskaties Comparo.me un iegādādājies pakalpojumus gudri!

Salīdzinoši zema cena, augsta kvalitāte un plašas izvēles iespējas – vai tiešām tas ir iespējams? Jā! Mūsdienās, kad piedāvājums nereti pārspēj pieprasījumu, ir apgrūtināta izvēles pieņemšana, jo nākas apjukt iespēju virpulī. Kam būtu nepieciešams pievērst uzmanību, izvēloties kādu no pakalpojumiem? Par to uzzini, apmeklējot Comparo.me, jo tieši šis salīdzināšanas portāls izceļas ar salīdzinoši augstāko kvalitāti un plašāko informācijas klāstu. Šajā mājaslapā iespējams uzzināt par galvenajiem kredītu veidiem, apdrošināšanas polišu darbību, viesnīcu izvēli ceļojumu laikā un daudz ko citu. Kāpēc izvēlēties Comparo.me piedāvāto salīdzināšanu? Par to lasi raksta turpinājumā!

Kāds ir Comparo.me darbības virziens?
Comparo.me mājaslapā tiek publicēta dažāda informācija par pakalpojumiem un to sniedzējiem. Informācija iekļauta trīs lielās sadaļās:
Finanses:
• ātrie kredīti;
• patēriņa kredīti;
• mājokļa kredīts;
• auto līzings;
• kredītkarte;
• kredītlīnija;
• kredītu apvienošana;
• kredīts uzņēmumiem.

Ceļojumi:
• aviobiļešu iegāde;
• auto noma;
• viesnīcas.

Apdrošināšana: 
• OCTA;
• KASKO;
• ceļojumu apdrošināšana.

Taču tas vēl nav viss. Jau pavisam drīz Comparo.me būs iespējama preču salīdzināšana un jaunu pakalpojumu salīdzināšana, kas noteikti interesēs ikvienu! Lai Tu spētu orientēties pieejamajā informācijā, jāsaprot, pēc kāda principa strādā Comparo.me mājaslapa. Turpini lasīt rakstu un noskaidro!

Darbības princips – pavisam vienkārši!
Ikviena salīdzināšanas protāla galvenais mērķis ir atvieglot patērētāju ikdienu, ļaujot ikvienam izvēlēties sev atbilstošāko variantu no plašā piedāvājuma, kas nozīmē, ka būtisks ir ne tikai saturs un piedāvāto pakalpojumu klāsts, bet arī atlases filtri un mehānisms, kas veic cenu salīdzināšanu. Kā atrast vēlamo?
Noklikšķini uz vēlamās sadaļas. Ienākot tajā, ieraudzīsi vienkārši saprotamas salīdzināšanas tabulas. Tās ietver informāciju par galvenajiem nosacījumiem, ko izvirzījis pakalpojuma sniedzējs, tāpēc īstā varianta izvēle neprasīs daudz laika.
Izlasi informāciju. Lai būtu pārliecināts par pakalpojuma nepieciešamību, ieskaties informācijā, kas pievienota katrā sadaļā. Tādējādi noskaidrosi, kam pakalpojums atbilst, kas tas ir, kur iegādāties u.c. 

Lai kļūtu skaidrāks, apskatīsim vienkāršu piemēru, kas ļaus saprast par Comparo.me darbības pamatprincipiem!

Kredītu apvienošana – jauns un pieprasīts pakalpojums
Pavisam vienkāršs, bet daudziem vēl līdz galam nesaprasts, ir finanšu sadaļā pieejamais pakalpojums – kredītu apvienošana. Comparo.me piedāvā:
• iegūt informāciju par to, kas ir kredītu salīdzināšana, kā tā darbojas un citiem klientu visbiežāk interesējošiem jautājumiem;
• noskaidrot visus kredītdevējus, kas piedāvā apvienot kredītus;
• salīdzināt pakalpojuma sniedzējus pēc galvenajiem piedāvājuma parametriem – aizņēmuma summas, procentu likmes, pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas laika u.c.;
• iepazīties ar citu lietotāju, Comparo.me klientu, atsauksmēm par konkrēto pakalpojumu;
• ieskatīties pakalpojumu sniedzēju reitingā, ko veidojuši paši pakalpojuma saņēmēji.

Pakalpojumu salīdzināšana pie Comparo.me ir ne tikai vienkārša, bet sniedz arī virkni citu priekšrocību. Raksta turpinājumā lasi un noskaidro, kāpēc izvēlēties tieši šo salīdzināšanas portālu!

Izmanto savu iespēju pie Comparo.me!
Lietotāji arvien vairāk iecienījuši salīdzināšanas portālus un novērtē to sniegtās priekšrocības.  Piemēram, salīdzinot ar parastiem iepirkšanās tīkliem, šāda veida mājaslapas ir:
izdevīgākas. Klients ietaupa gan laiku, gan naudu, iegādājoties ko jaunu, un pakalpojuma sniedzējs piedāvā savu pakalpojumu un bez samaksas tiek iekļauts meklēšanas mehānismā;
ātrākas. Nav nepieciešams apmeklēt, piemēram, desmit dažādu kredītdevēju mājaslapas, lai noskaidrotu, vai kāds no tiem piedāvā iegūt ātros kredītus, pietiks ar pāris klikšķiem, atverot Comparo.me, lai uzzinātu, pie kā vērsties, veicot pasūtījumu;
noderīgākas. Piemēram, Comparo.me piedāvā iespēju jaunākās aktualitātes un piedāvājumus saņemt uz e-pastu vai SMS veidā, tādējādi ļaujot klientiem pirmajiem uzzināt par jaunumiem;
informatīvākas. Comparo.me mājaslapā iespējams atrast ne tikai pakalpojumu aprakstus, bet dažādu preču TOPus, kā arī citādu ikdienā noderīgu informāciju, piemēram, par finanšu plānošanu vai viesnīcu izvēli ceļojumu laikā.

Nenokavē jaunākos piedāvājumus un apmeklē Comparo.me jau šodien, lai uzzinātu, pie kā vērsties kredīta ņemšanas, ceļojumu plānošanas vai apdrošināšanas polišu saņemšanas gadījumā!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)