Banner 980x90

Iznākusi CSDD Jāņu seriāla "Dusmīgs, toties dzīvs!" 3.sezonas 6.sērija "Šķūnis"

Foto no video
Foto no video
Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) jau 16 gadu pēc kārtas Jāņu laikā sabiedrībai atgādina: "Nesēdies pats un neļauj nevienam radam, draugam vai kaimiņam sēsties pie stūres reibumā!". Šo gadu laikā CSDD ar dažādām metodēm atturējusi dzērājšoferus no sēšanās pie stūres reibumā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja CSDD, pēdējos divus gadus pret-dzeršanas seriāla "Dusmīgs, toties dzīvs!" laikā šoferis kunga prātā tika pielīmēts pie sola, ierakts smiltīs, apstādināts ar pannas palīdzību vai arī - auto atslēgas aiznesa pasta balodis. Šogad sabiedrībai tiks ieteikts vēl viens drošs dzērājšofera "izslēgšanas" risinājums, izmantojot saimniecības palīgēku, jeb tā dēvētais šķūnings.

Iepriekšējo gadu seriāla sērijas apskatāmas CSDD mājas lpp: "www.csdd.lv".

Šogad sabiedrība tiks uzrunāta ar video un audio klipu palīdzību, savukārt sociālajos tīklos tiks publicētas ilustratīvas pamācības par draugu apturēšanu reibumā un organizēti konkursi ar iespējām saņemt balvas, kas palīdzēs atturēt draugus izšķirošajā brīdī. Papildus tam, sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību "Ergo", ir veikts arī īpašs sociālais eksperiments, kura laikā noskaidrojām, cik atbildīgi esam, ja runa ir par sveša cilvēka apturēšanu.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)