Banner 980x90

Izveidoti vairāki ieteikumi, ko pavasarī apskatīt un darīt Bauskas pusē

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Bauskas novada pašvaldība sagatavojusi vairākus ieteikumus, ko apskatīt, darīt un baudīt Bauskas pusē pavasarī, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Bauskas novada iedzīvotāji un viesi aicināti apmeklēt mākslas izstādes Bauskas muzejā un mākslas salonā "Meistars Gothards", apskatīt Lieldienu koku Bauskas rātslaukumā un pie Iecavas novada Domes, nomērīties trušos un olās (bērniem, Bauskas rātsnamā, Pūpolsvētdienā vai klusajā sestdienā), baudīt bērzu sulas "Rožmalās", kopgrupā iepazīt Bauskas alus darītavu, izbraukt ar laivu pa Mēmeli  (no Skaistkalnes līdz Bauskai) un pa Lielupi (no Bauskas līdz Mežotnei).

Tāpat būs iespējams piedalīties lielajā talkā, Trušu pilsētiņā,  krāsojot namiņus (23.aprīlis), apskatīt Skaistkalnes karsta kritenes, vērot kā Bauskas vecajā dambī lec vimbas (~10.maijs-1.jūnijs), apskatīt Rundāles pils parka krāšņās tulpes, apskatīt mini zoo "Dobuļi" un "Trušu pilsētiņa" mazuļus, atklāt velo sezonu, izbraucot kādu no marķētiem maršrutiem (Nr.401, Nr.402), uzņemt selfiju: pie kāda no Bauskas apkārtnes objektiem pavasara noskaņās un dalīties ar to sociālajos medijos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)