Banner 980x90

Jaunā Iecavas novada domes priekšsēdētāja Mačeka alga pērn bijusi 24 233 eiro

Jelgava, 20.marts, LETA. Pērn par Iecavas novada domes priekšsēdētāju ievēlētā Aivara Mačeka (VL-TB/LNNK) alga domē bijusi 24 233 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Pagājušajā gadā viņš no pašvaldības saņēmis par 27% lielāku algu nekā 2016.gadā, kad bijis domes deputāts un nopelnījis 19 034 eiro.

Mačeka īpašumā pērn bijusi 2006.gada izlaiduma automašīna "Volvo XC 90", kā arī 2015.gada izlaiduma piekabe. Tāpat viņš deklarējis vairākus zemesgabalus īpašumā un nomā, kā arī dzīvokli Iecavas novadā.

Lai arī 2016.gadā domes priekšsēdētājs bija deklarējis 7711 eiro uzkrājumus bankā, deklarācijā par 2017.gadu uzkarājumi vairs nav norādīti. Arī parādsaistību Mačekam nav bijis.

Domes priekšsēdētājam pašvaldībā ir vairāki amati komisijās. Viņš ir arī Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis, garāžu īpašnieku kooperatīvās sabiedrības "Dzirnavu iela" un basketbola kluba "Dartija" valdes loceklis, taču atalgojumu saņēmis tikai domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)