Banner 980x90

Jauncodes iedzīvotājus aicina pušķot īpašumus ielu atklāšanas svētkos

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Otrdien, 9.jūlijā, plkst.19.00, atklājot pārbūvēto Dreņģerkalna un Torņa ielu Bauskas novada Jauncodē, ielu iedzīvotāji aicināti pušķot savus īpašumus, aģentūra LETA iepriekš uzzināja novada pašvaldībā.

"Gaidīsim Bauskas novada Codes pagasta Jauncodē pie Dreņģerkalna ielas sākuma, lai dotos kopīgā pastaigā pa sakārtotajām ielām. Sanākušos uzrunās domes vadība, tiks sumināti būvuzņēmēji un iesaistītās personas. Kopā ar folkloras kopu "Dreņģeri" pieskandināsim atjaunotās ielas un kopīgās pastaigas galapunktā baudīsim kādu nelielu svētku mielastu," informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova.

Novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, kuru dzīvesvieta atrodas Dreņģerkalna vai Torņa ielā, ne vien piedalīties, bet arī līdzdarboties. "Aicinām iedzīvotājus ielas atvēršanas pasākuma laikā pie sava īpašuma izvietot ziedu vāzes un meijas, radot svētku noskaņu sev un apkārtējiem," mudina Gorškova.

Kā ziņots, lai uzlabotu satiksmes drošību, paredzēta Dreņģerkalna un Torņa ielas pārbūve Bauskas novada Jauncodē, aģentūru LETA iepriekš informēja Gorškova. Darbi sākti aprīlī.

Projektā bija paredzēta Dreņģerkalna un Torņa ielas brauktuves seguma pārbūve, apgaismojuma pārbūve un sakaru komunikāciju aizsardzība.

Konkursā par darbu veikšanu uzvarēja SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate". Kopējā līguma summa, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, ir 218 875 eiro.

Būvuzraudzību par 4425 eiro nodrošināja SIA "Jurēvičs un partneri".

Projekta kopējās izmaksas ir 224 752 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)