Banner 980x90

Jūnijā darbu "Valmieras stikla šķiedras" valdē pārtrauks valdes locekle Volkopa

Rīga, 4.febr., LETA. Stikla šķiedras ražotājas AS "Valmieras stikla šķiedra" valdes locekle Doloresa Volkopa ir iesniegusi paziņojumu par valdes locekles amata atstāšanu, sākot ar 2019.gada 1.jūniju, liecina uzņēmuma paziņojums biržai "Nasdaq Riga".

Volkopa uzņēmuma valdē strādāja no 2015.gada jūnija.

Patlaban "Valmieras stikla šķiedras" valdē strādā valdes priekšsēdētājs Štefans Jugels un valdes locekļi Andrē Heincs Švionteks, Ģirts Vēveris un Volkopa.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Valmieras stikla šķiedras" koncerns 2017.gadā strādāja ar 125,864 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 0,8% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt grupas peļņa pieauga par 81,2%, sasniedzot 8,641 miljonu eiro.

Tajā pašā laikā grupas mātesuzņēmums "Valmieras stikla šķiedra" 2017.gadā strādāja ar 104,039 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 2,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,2 reizes - līdz 5,415 miljoniem eiro.

"Valmieras stikla šķiedras" koncernu veido "Valmieras stikla šķiedra" un trīs tās meitassabiedrības - "Valmiera Glass UK Ltd." Apvienotajā Karalistē, kā arī "Valmiera Glass USA Corp." un "Valmiera Glass USA Trading Corp" ASV. "Valmieras stikla šķiedras" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)