Banner 980x90

Kādas bērnu nometnes izvēlēties šovasar?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā apvienot izglītojošas aktivitātes ar aizraujošu atpūtu? Bērnu nometnes ir lielisks veids, kā to īstenot un padarīt Jūsu bērna vasaru piedzīvojumiem bagātu un izglītojošu. Nometnēs bērni nostiprina iepriekš iegūtās svešvalodu zināšanas, apgūst jaunas prasmes un satiek jaunus draugus. Iepazīstieties ar šajā vasarā aktuālajām bērnu nometnēm un iespējām tām pieteikties!   

Kā apvienot izglītojošas aktivitātes ar aizraujošu atpūtu? Bērnu nometnes ir lielisks veids, kā to īstenot un padarīt Jūsu bērna vasaru piedzīvojumiem bagātu un izglītojošu. Nometnēs bērni nostiprina iepriekš iegūtās svešvalodu zināšanas, apgūst jaunas prasmes un satiek jaunus draugus. Iepazīstieties ar šajā vasarā aktuālajām bērnu nometnēm un iespējām tām pieteikties!   

Iespēja apgūt svešvalodas, iepazīt dabu un kultūru
Valodas apguve bērniem norit dabiski un viegli – tas ir zinātniski pierādīts, tāpēc ir vērts mudināt savas atvases pilnveidot šo prasmi jau tagad. Latvijā valodu apguves nometnes pieejamas dažādām vecuma grupām un ar atšķirīgu priekšzināšanu līmenī. 
Populārākās svešvalodas, ko bērniem piedāvā apgūt:
• angļu valoda,
• krievu valoda,
• vācu valoda,
• spāņu valoda,
• zviedru valoda.

Tāpat Latvijā vairums bērnu nometņu aicina iepazīt vietējo un starptautisko kultūru burvību, piedalīties ekspedīcijās un iejusties pētnieku ādā. Šīm nometnēm raksturīgas aizraujošas un neparastas aktivitātes un tematika, piemēram:
• spēles un konkursi, kas rosina iepazīt Latvijas vēsturi;
• ekspedīcijas, orientēšanās spēles un simulācijas, ar kuru palīdzību iepazīt dabu, pasauli un to noslēpumus;
• nakts pārgājieni, kuros pārbaudīt ātruma, veiklības un uzmanības spējas;
• radošas darbnīcas, kurās apgūt japāņu "anime" un "manga" kultūru.
 
Bērnu nometņu galvenā priekšrocība – izglītojošas prasmes tiek apgūtas interaktīvu spēļu, ekskursiju, radošo darbnīcu veidā, kas mācību procesu padara patīkamu un aizraujošu. Kā atrast un izvēlēties savai atvasei piemērotāko nometni? 

Pieteikšanās bērnu nometnei  pavisam vienkārši! 
Plaša nometņu izvēle aplūkojama mājaslapā Bernunometnes.lv. Piedāvājumi aptver dažādas vecuma grupas, valodu zināšanu līmeni un intereses, bērniem ir iespēja attīstīt valodu prasmes, apgūt vēsturi un kultūru radošu darbnīcu, spēļu un interaktīvu uzdevumu veidā. Mājaslapā apkopota informācija ar katras nometnes aktivitātēm, norises vietu un laiku. Pēc atbilstošās nometnes izvēles veikšanas nepieciešams:
1. aizpildīt pieteikuma veidlapu tiešsaistē vai nosūtīt to e-pastā. Pieteikšanās iespējama arī pa bezmaksas tālruni 80007272;
2. veikt pirmo iemaksu, kuras apjoms un termiņš redzams rēķinā, kas pēc pieteikšanās tiek nosūtīts e-pastā. Atlikušo summu iespējams maksāt atbilstoši grafikam, kas saskaņots ar organizatoriem.

"Skrivanek Baltic" nodrošina kvalitāti
Bernunometnes.lv darbību Latvijā jau vairākus gadus īsteno "Skrivanek Baltic" – viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē ar vairāk nekā 20 gadu ilgu pieredzi. Rūpējoties par pašizaugsmi, "Skrivanek Baltic" rīko šādas nometnes ar mērķi sniegt iespēju bērniem kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, apvienojot patīkamo ar lietderīgo.

Apmeklējiet mājaslapu Bernunometnes.lv arī Jūs! Iepazīstieties ar aktuālajiem bērnu nometņu piedāvājumiem, izvēlieties piemērotāko un sagādājiet savai atvasei vērtīgu vasaras piedzīvojumu!  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)