Banner 980x90

Klementjevs: Tuvākajā laikā redzēsim "Vienotības" politisko nāvi

Foto no video
Foto no video

Tuvākajā laikā mēs redzēsim partijas "Vienotība" politisko nāvi, kurai varētu sekot divu jaunu partiju izveide, šādu viedokli intervijā Latvija Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" pauda Saeimas deputāts Andrejs Klementjevs (S).

"Es dodu partijai labākajā gadījumā pusotru gadu," teica deputāts, piebilstot, ka tad varētu veidoties divas jaunas partijas - viena, iespējams, deputātes Ilzes Viņķeles (V) vadībā un viena "Vienotības" līderes Solvitas Āboltiņas vadībā.

Klementjevs norādīja, ka, viņaprāt, Āboltiņa ir un var būt labs līderis, bet šajā situācijā "viņai būs grūti pacelt partijas reitingu".

Runājot par jaunā premjera meklējumiem, Klementjevs minēja, ka Valsts prezidentam Raimondam Vējonim pašam nāktu par labu, ja viņš šo cilvēku izvēlētos no politiskās organizācijas ar augstāko reitingu. "Dīvaini, ka meklē premjeru tur, kur ir tie, kas ir izgāzuši valdību," noteica deputāts, norādot, ka arī premjera amatam nosauktie iespējamie pretendenti finanšu ministrs Jānis Reirs (V) un zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) nes daļu atbildības par valdības krišanu.

Vēlāk gan viņš piebilda, ka pretenziju pret Dūklavu īsti neesot, jo "viņš ir autoritāte".

Vērtējot valdības darbu kopumā, Klementjevs norādīja, ka ļoti slikti vērtē Reira un labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) darbu. Domas dalās par veselības ministru Gunti Belēviču (ZZS).

"Mums vajadzētu izvēdināt Ministru kabinetu," piebilda Klementjevs.

Viņš arī uzsvēra, ka "Saskaņa" varētu atbalstīt jauno premjeru tikai tad, ja tā varētu deleģēt savus pārstāvjus Ministru kabinetā.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā video sižetā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)