Banner 980x90

Koncertā jūlijā vāks ziedojumus Bruknas baznīcas celtniecības otrajai kārtai

Jelgava, 24.maijs, LETA. 2.jūlijā Bruknas muižas dārzā lielkoncertā "Uzcel savu baznīcu!" uzstāsies Renārs Kaupers, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Marts Kristiāns Kalniņš, Ainars Virga un daudzi citi iemīļoti mākslinieki, lai savāktu līdzekļus Bruknas baznīcas celtniecības otrajai kārtai, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Kalniņa.

Labdarības lielkoncerta "Uzcel savu baznīcu!" ziedojumi ir vajadzīgi akmens grīdas segumam, dievnama otrās kārtas celtniecībai - krusta ejai - stikla ejai ap baznīcu, kas būs arī kā siltuma zuduma regulētāja.

"Sešu gadu laikā ar ziedojumu palīdzību no pamatiem līdz jumtam visu acu priekšā ir tapusi starpkonfesiju baznīca, kuras durvis ir atvērtas ikvienam dienas ritumā, baznīca, kas dod cerību un ļauj saprast sevi un tautu. Bet tā nav tikai celtne, tās ir arī visu labas gribas cilvēku domas, domāšana, kas palīdz augt garīgi. Ne velti labdarības lielkoncertos skaistās Bruknas muižas dārzā ir piedalījušies daudzi Latvijas mākslinieki, tādējādi palīdzot priesterim Andrejam Mediņam un "Kalna svētību kopienas" ļaudīm piepildīt sapni - uzcelt baznīcu -," pauda Kalniņa.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012.gadā, kad vairāki Latvijā zināmi un radoši cilvēki nolēma palīdzēt uzcelt dievnamu. "Bruknas stāsts ir īpašs, jo vērienīgā celtne tiek būvēta un veidota pašu - "Kalna svētību kopienas" - rokām. Ļaudis ceļ ne tikai fizisku ēku, bet rod spēku un ceļu atpakaļ pie sevis, pie dzīves, kas brīva no alkohola un narkotiku posta," akcentēja koncerta rīkotāju pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)