Banner 980x90

Koncertā vāks ziedojumus Bruknas baznīcai

Ventspils, 5.jūn., LETA. Svētdien, 10.jūnijā, Bruknas muižā Bauskas novada Dāviņu pagastā notiks labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!", kurā vāks ziedojumus Bruknas baznīcai, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Kalniņa.

Labdarības koncerts Bruknas muižā pulcēs ne vien mūziķus un dziedātājus, bet arī māksliniekus. Pirms koncerta no plkst.14 Bruknas muižas dārzā būs atvērtas radošās darbnīcas, kuras vadīs mākslinieces Elita Patmalniece un Ilze Patmalniece, kā arī gleznotāja Ieva Bondare.

Pasākumā paredzēta arī cepļa atvēršana. Par to parūpēsies podnieks Artis Kleinbergs. Savukārt biedrība "homo ecos:" piedāvās radošas darbnīcas - interesantu veidu, kā apgūt jaunas dabai draudzīga dzīvesveida zināšanas. Dalībnieki pārliecināsies, ka savu laiku nokalpojušās lietas, piemēram, iepakojums, tekstila izstrādājumi, papīra, plastmasas, skārda u.c. produkti ne vienmēr ir atkritumi tūlītējai izmešanai. Mazajiem pasākuma apmeklētājiem paredzētas izklaidējošas un pamācošas nodarbes.

Pirms lielā koncerta plkst.15 Bruknas baznīcā uzstāsies operdziedātāja Ilona Bagele kopā arērģelnieci Larisu Carjkovu.

Plkst.16 Bruknas muižā koncertā "Uzcel savu baznīcu!" piedalīsies Intars Busulis un "Abonementa orķestris", Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, Olga Rajecka, Aivars Hermanis, Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle, Ieva Akurātere, Jānis Lūsēns, Atis Ieviņš, grupa "Putnu Balle", koris "Laiks" un citi Latvijā pazīstami mākslinieki.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012.gadā, kad vairāki Latvijā zināmi un radoši cilvēki nolēma palīdzēt uzcelt dievnamu. Bruknas stāsts ir īpašs, jo vērienīgā celtne tiek būvēta un veidota pašu - "Kalna svētību kopienas" - rokām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)