Banner 980x90

Konferenču zāles, kurās mainīt pasauli kopā ar biznesa partneriem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Cilvēku labsajūta un darba kvalitāte ir atkarīga no apkārtējās vides – darba vietai jābūt atbilstošai vēlamajiem rezultātiem. Tādēļ organizējot pasākumus, ir svarīgi apskatīt vairākas konferenču zāles, lai atrastu pašu piemērotāko.

Atmosfēru veido gan atrašanās vieta, gan telpas noformējums
Konferenču telpas var izmantot tad, kad plānota kāda lielāka mēroga sanāksme, prezentācija vai paredzēta svarīga, iespējams starptautiska, tikšanās. Dažreiz ir noderīgi pamainīt darbinieku ierasto vidi, lai atsvaidzinātu domas. Vieta un tās atmosfēra ietekmē gan ideju radīšanu, gan lēmumu pieņemšanu, tādēļ jau pirms telpas izvēles ir jāapzinās attiecīgā pasākuma iemesli un mērķi. Pat tik daudz kā logu izvietojums, telpas apgaismojums, apkārtējā vide un ēkas pieejamība var manāmi ietekmēt dalībnieku labsajūtu.

Lai veiksmīgi noorganizētu pasākumu, jāpārdomā katra mazākā detaļa
Apskatot konferenču zāles un to piedāvājumus, vispirms ir jānoskaidro vairāki plānotā pasākuma aspekti:
- cilvēku skaits – iespējams atrast telpas ar 30 līdz pat 1000 vietām. No skaita ir atkarīgs arī telpas izkārtojums – visbiežāk pieejamie ir klases, apaļā galda, teātra un U veida;
- tehniskais aprīkojums – vai būs nepieciešami ekrāni, mikrofoni, datori un apskaņošanas sistēmas. Jāpievērš uzmanība, ka ļoti bieži aprīkojums netiek iekļauts telpas nomas maksā;
- pasākuma ilgums – ja konference plānota dienu vai pat divas, jādomā par dalībnieku ēdināšanu un nakšņošanas iespējām. Svarīgi uzzināt, vai konferenču zālei piesaistīti savi ēdinātāji un vai dalībnieki tiek nodrošināti ar ūdeni, tēju un kafiju.

Rīkojiet pasākumu produktīvā un patīkamā vidē ārpus Rīgas
Priežu ieskautā Baltezera krastā atrodas viesnīca "Baltvilla", kurā pieejamas trīs dažādu izmēru konferenču zāles patīkamiem un produktīviem pasākumiem ārpus ierastās pilsētas vides. Nomas piedāvājumā ir iekļauti vairāki risinājumi dalībnieku labsajūtai:
- telpas pieejamas līdz 25, 30 un pat 100 cilvēkiem, ar iespējām tās sakārtot tieši Jūsu pasākumam vajadzīgajā veidā;
- visas telpas aprīkotas ar iebūvētu audio atskaņošanas sistēmu, datu projektoru, ekrānu tāfeli un gaisa ventilācijas sistēmu;
- par ēdināšanu rūpējas viesnīcas restorāna pavāri. Dalībniekiem visa pasākuma garumā ir pieejams citronūdens, tēja un kafija;
- visiem dalībniekiem pieejams bezmaksas internets un viesnīcai blakus esošā autostāvvieta.

Viesnīcas "Baltvilla" konferenču zāles ir plašas, gaišas un aprīkotas ar visu vajadzīgo Jūsu pasākumam. Apskatiet piedāvājumu "Baltvilla" mājaslapā Baltvilla.lv un ieprieciniet viesus ar neaizmirstamu pasākumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)