Banner 980x90

Konkursā "Energoefektīvākā ēka Latvijā 2015" pieteikta "Latvijas Gāzes" ēka

Konkursa "Energoefektīvākā ēka Latvijā 2015" ietvaros saņemti 25 pieteikumi, no kuriem visvairāk pieteikumi saņemti no Jelgavas – pieci pieteikumi, pilsētas informācijas portālam Bauska24.lv ziņo Ekonomikas ministrija.

Lielākā daļa projektu pieteikumu - 18 - pretendē uz uzvaru nominācijā "Energoefektīvākā daudzdzīvokļu ēka Latvijā 2015".

Konkurss "Energoefektīvākā ēka Latvijā" tiek organizēts jau piekto gadu pēc kārtas ar mērķi veicināt labo praksi ēku energoefektivātes jomā, veidot sabiedrības izpratni par ēku siltumnoturību, kā arī siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, lai radītu kvalitatīvu un arhitektoniski izteiksmīgu dzīves telpu.

Nominācijā "Energoefektīvākā sabiedriskā ēka Latvijā 2015" iesniegts viens pieteikums - AS "Latvijas Gāze", Bauska, Upmalas iela 6.

Konkurss "Energoefektīvākā ēka Latvijā 2015" tika izsludināts martā un pieteikumus konkursam piecās kategorijās varēja iesniegt līdz 15.maijam. Šobrīd konkursa komisija uzsākusi pieteikumu vērtēšanu un apsekošanu to atrašanās vietās. Plānots, ka konkursa komisija darbu beigs jūnija vidū. Noslēguma pasākums un konkursa laureātu paziņošana plānota 18.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)