Banner 980x90

Labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!" šogad norisināsies Vasarsvētkos

Rīga, 17.apr., LETA. Šogad labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!" Brukas muižā norisināsies simboliskā laikā - Vasarsvētkos, 9.jūnijā -, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Kalniņa.

Pirmo reizi uz koncerta skatuves Bruknas muižā plkst.16 uzstāsies mūziķi Jānis Šipkēvics, Gatis Irbe (Gacho) un Daumants Kalniņš. Savukārt Renārs Kaupers iedvesmos un liks aizdomāties par mūžīgām vērtībām. Koncerta apmeklētājus priecēs arī mūziķi, kuri jau vairākkārt ir kāpuši uz Bruknas muižas skatuves - Kristīne Zadovska, Aija Andrejeva, Igo, Aivars Hermanis, Ieva Akuratere, grupa "Putnu balle", un citi Latvijā pazīstami mākslinieki. Debija būs Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas zēnu korim no Liepājas.

Koncertu vadīs Maija Kalniņa.

Šī gada koncerta "Uzcel savu baznīcu!" ziedojumi tiks veltīti Bruknas baznīcas sakrālā laukuma labiekārtošanai, gaismas objektiem, prožektoriem, kā arī stāvlaukumam.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012.gadā, un tās mērķis ir piesaistīt līdzekļus un atbalstīt Svēto Apustuļu kapelas celtniecību un apustuļu skulptūru izveidi Bruknā.

"Bruknā ir izjūtams un gūstams spēks, kas rodas tālu aiz skaistiem vārdiem. Tas ir pārpasaulīgs spēks, kas teju fiziski sajūtams vietā, kur iz dziļa posta ļaudis meklē ceļu atpakaļ. Pie sevis. Spēks ir nepieciešams ne tikai tiem, kuri nonākuši dziļā nelaimē, bet arī katram mums vienam. Spēks un savas esības apzināšanās," uzskata pasākuma rīkotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)