Banner 980x90

"Latvijas valsts ceļi" sola Iecavā uzlabot apgaismojumu Rīgas ielā

Rīga, 7.febr., LETA. Šogad plānots atjaunot apgaismojuma kabeļu līnijas Rīgas ielā, Iecavā, lai samazinātu bojājumu skaitu, atsaucoties uz VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC), paziņoja Iecavas novada pašvaldība.

Iedzīvotāji novērojuši, ka regulāri problēmas ar ielu apgaismojumu ir vērojamas Rīgas un Edvarta Virzas ielas krustojumā, kā arī garākos ielas posmos, piemēram, no degvielas uzpildes stacijas "Neste" līdz Zemgales ielas krustojumam.

LVC pašvaldībai ziņojuši, ka šogad janvārī apgaismojuma bojājumi Rīgas ielā ir novērsti divas reizes. Turklāt Iecavā uz autoceļa A7 Rīga-Bauska-Lietuvas robeža, kura sastāvā ir Rīgas iela, ir 178 gaismekļi, kuri ir fiziski novecojuši, un slapjā laikā pieaug elektrotīkla bojājumu skaits.

Lai uzlabotu situāciju un mazinātu bojājumu skaitu, ir nepieciešams modernizēt Iecavas apgaismojuma objekta gaismekļus, kas, pēc LVC ziņotā, daļēji jau izdarīts janvārī. Savukārt kabeļu līniju un to savienojumu modernizācijas darbus ir plānots veikt 2019.gada otrajā pusē, tādējādi samazinot atkārtoto bojājumu skaitu.

Pašvaldība uzskata, ka defektu novēršana nenotiek pietiekami ātri, uz ko negatīvi reaģē arī iedzīvotāji. Tomēr LVC pauda, ka apgaismojuma bojājumu novēršana uz galvenajiem valsts autoceļiem saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem ir jānovērš vienas nedēļas laikā, un LVC šīs prasības izpilda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)