Banner 980x90

Līdz ar atkritumu apsaimniekotāja maiņu Rundāles novadā pieaugs maksa par to izvešanu

Rīga, 29.aug., LETA. No 1.oktobra, mainoties atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumam, Rundāles novadā pieaugs maksa par atkritumu izvešanu, noskaidroja aģentūra LETA.

Saskaņā ar novada pašvaldības veiktā iepirkumu konkursa rezultātiem no 1.oktobra turpmākos piecus gadus sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Rundāles novadā nodrošinās Bauskas novada pašvaldības SIA "Vides serviss". Iedzīvotāji ar jauno atkritumu apsaimniekotāju aicināti sazināties līdz 10.septembrim, lai savlaicīgi varētu sagatavot un noslēgt līgumus.

Slēdzot līgumus, iedzīvotājiem jārēķinās ar lielākiem izdevumiem, jo "Vides serviss" atkritumu izvešanu nodrošinās par 15,98 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN) par kubikmetru. Līdz šim, saņemot pakalpojumu no SIA "Lautus", iedzīvotāji maksājuši 12,56 eiro bez PVN par kubikmetru.

Novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ilvija Tetērina aģentūrai LETA pauda, ka "Vides servisa" atgriešanos un pakalpojuma sniegšanu Rundālē pašvaldībā vērtē tikai pozitīvi, jo jau iepriekš pašvaldībai ar "Vides servisu" bijusi laba sadarbība.

Septembrī novadā tiks organizētas tikšanās ar jaunā atkritumu apsaimniekotāja pārstāvjiem Pilsrundālē, Bērstelē, Vairogā, Saulainē un Svitenē.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Vides servisa" apgrozījums 2017.gadā bijis 2 757 840 eiro, bet peļņa sasniegusi 3389 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)