Banner 980x90

Lietā par izspiešanu un personas nolaupīšanu Bauskā pēc prokurora lūguma pasludināts pārtraukums

Jelgava, 29.marts, LETA. Bauskas rajona tiesa pēc prokurora lūguma pasludinājusi pārtraukumu krimināllietas izskatīšanā par izspiešanu un personas nolaupīšanu, aģentūru LETA informēja Bauskas rajona tiesas kancelejas vadītāja Agrita Leveika.

Prokurors pārtraukumu lūdzis, lai iepazītos ar krimināllietas materiāliem pēc tās nodošanas tiesai.

Pārtraukums pasludināts līdz 9.oktobrim.

Kā ziņots, šajā lietā par izspiešanu un personas nolaupīšanu apsūdzēti Aigars Loginovs, Jānis Talačka, Leonīds Lotko, Valdis Lurups un Deniss Konstantinovs.

Prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe aģentūru LETA informēja, ka apsūdzētie vīrieši laikā no 2012.gada vasaras līdz 2013.gada rudenim darbojās organizētā grupā un izspiešanas nolūkā, lietojot vardarbību un draudus, vairākkārt no cietušā pieprasīja 7114 eiro, kā arī, lietojot vardarbību, sagrāba cietušo.

Piecu apsūdzēto grupas dalībniekiem apsūdzība katram celta atsevišķi, bet kopumā apsūdzības pārsvarā celtas pēc Krimināllikuma 153.panta 3.daļas - par personas nolaupīšanu - un pēc 184.panta 2.daļas - par izspiešanu organizētas grupas sastāvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)