Banner 980x90

Naudas balvām skolēniem un pedagogiem Iecavas novadā piešķir 9960 eiro

Jelgava, 30.maijs, LETA. 31.maijā plkst.11 Iecavas kultūras namā tiks apbalvoti labākie skolēni un viņu pedagogi, un naudas balvām pašvaldība atvēlējusi 9960 eiro, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti ārkārtas sēdē apstiprinājuši naudas balvu saņēmēju sarakstu. Tajā ir pārstāvētas visas novada vispārizglītojošās skolas, kā arī Iecavas Mūzikas un mākslas skola. Apbalvojamo skaitā ir iekļauts 71 skolotājs.

Par augstiem mācību sasniegumiem tiks sumināti 19 skolēni, viņiem piešķirtā summa ir 1325 eiro. Divu skolēnu vidējais vērtējums mācībās pārsniedz deviņas balles, uzsvēra pašvaldībā.

2610 eiro šajā mācību gadā par 52 dažādiem sasniegumiem nopelnījuši kolektīvi un to vadītāji.

Tiks prēmēti arī 107 veiksmīgi mācību olimpiāžu un individuālo konkursu dalībnieki. Par panākumiem mācību olimpiādēs skolēniem un viņu skolotājiem tiks izmaksāti 2675 eiro, bet par sasniegumiem individuālos konkursos - 3350 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)