Banner 980x90

Neatliekamās palīdzības mediķiem izdevies reanimēt vīrieti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Sestdien, 21.novembrī, Zemgalē neatliekamās palīdzības mediķiem izdevies reanimēt 52 gadus vecu vīrieti, kuram bija iestājusies klīniskā nāve.

Pēc tuvinieku stāstītā, vīrietis jau vairākas dienas bija sūdzējies par elpas trūkumu un sāpēm krūtīs. Vakar cilvēkam kļuvis slikti, viņš zaudējis samaņu. Kad ieradušies mediķi, vīrietim bija iestājusies klīniskā nāve, taču ārstiem izdevies reanimēt cilvēku un stabilizēt viņa stāvokli. Vīrietis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Viņa uzsvēra, ka cilvēkiem obligāti jākonsultējas ar mediķiem, ja parādās pēkšņas, neierastas sāpēs krūtīs un elpas trūkums. Savlaicīga vēršanās pie ārsta var palīdzēt novērst dzīvībai bīstamus veselības sarežģījumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)