Banner 980x90

Negadījumā Kurmenē cietis motorollera vadītājs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Otrdien, 19.jūlijā, Vecumnieku novada Kurmenē 1942.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motorollera vadību, kā rezultātā apgāzās un guva traumas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Motorollera vadītājs nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lubānas ielā, saskrējās automašīnas "Škoda", kuru vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete, un "BMW", kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta "BMW" vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, un "BMW" pasažieris, 2011.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā. Daugavpilī, Smilšu ielā, neskaidros apstākļos apgāzās automašīna "BMW", kuru vadīja 1996.gadā dzimis jaunietis, kurš guva traumas un vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Rīga, Mārupes ielā, braucot sabiedriskajā transportā, kritusi un cietusi kāda 1934.gadā dzimusi sieviete. Autobusu vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Sievieti nācās nogādāt slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrētas 84 avārijas, kurās gāja bojā viens, bet cieta vēl 12 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)