Banner 980x90

Notiks sabiedriskās apspriešanas sapulce par cūku skaita palielināšanu "Gaižēnu" fermās Īslīces pagastā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 24.februārī, plkst.10.00 Īslīces kultūras namā, kas atrodas Bauskas novada Īslīces pagasta Rītausmās, notiks sabiedriskās apspriešanas sapulce par sivēnmāšu skaita palielināšanu SIA "Gaižēni" kompleksā "Skalderi" Īslīces pagastā, liecina paziņojums laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Valsts vides dienesta (VVD) Jelgavas reģionālajā vides pārvaldē ir pieņemts SIA "Gaižēni" iesniegums par grozījumiem "A" kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā saistībā ar sivēnmāšu skaita palielināšanu kompleksā "Skalderi" Īslīces pagastā, kur atrodas fermas intensīvai cūku audzēšanai, kurās var audzēt vairāk nekā 750 sivēnmāšu.

Saņemt iesnieguma kopsavilkumu vai iepazīties ar iesniegumu un tam pievienotajiem dokumentiem iespējams SIA "Gaižēni" birojā Cēsīs, Valmieras ielā 17, kā arī VVD Jelgavas reģionālajā vides pārvaldē, Īslīces pagasta pārvaldē un VVD mājaslapā.

Sabiedrībai iespējams iesniegt rakstiskus priekšlikumus Jelgavas reģionālajā vides pārvaldē līdz 24.martam.

Uzņēmuma SIA "Gaižēni" īpašnieki ir SIA "Ungure" (51,92%), Kaimanu salās reģistrētā "Agro Investment Corp" (23,08%), Dānijā reģistrētā akciju sabiedrība "Livlande Holding" (17,99%) un Dānijas pilsonis Alekss Skovgārds Rasmusens (7,01%), savukārt SIA "Ungure" vienīgais īpašnieks ir Kiprā reģistrēts uzņēmums "Agro Holdings Limited", liecina "Firmas.lv" informācija.

2014.gadu SIA "Gaižēni" noslēdza ar 8 325 129 eiro apgrozījumu, kas bija par 5% vairāk nekā iepriekšējā gadā, un ar 900 945 eiro peļņu, kas bija par 11% mazāka nekā iepriekš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)