Banner 980x90

Par 1,4 miljoniem eiro pārbūvē sporta laukumu pie Bauskas 2.vidusskolas

Rīga, 26.sept., LETA. Pie Bauskas 2.vidusskolas tiek pārbūvēts sporta laukums, kura kopējās izmaksas ir 1 481 336 eiro, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Būvdarbi tiek veikti, īstenojot projektu "Bauskas Valsts ģimnāzijas un Bauskas 2.vidusskolas infrastruktūras sakārtošana". Pašlaik darbi notiek atbilstoši plānotajam kalendārajam grafikam bez būtiskām novirzēm, un plānots, ka oktobrī tie noslēgsies.

Pašlaik objektā ir paveikti betonēšanas darbi, tiek turpināta gumijas segumu uzklāšana, rotaļu un sporta iekārtu uzstādīšana, kopējās teritorijas nožogojuma ierīkošana un bruģēšana. Katram spēļu laukumam ir ierīkots nožogojums, kas ļaus nodarboties ar dažādām sporta aktivitātēm vienlaicīgi, netraucējot cits citam, skaidroja pašvaldība. Tāpat ir atjaunots Rijas ielas posms, kurš tiks labiekārtots atbilstoši vecpilsētas tematikai.

Būvdarbus veic SIA "Reaton Ltd", būvdarbu uzraudzību - SIA "Jurēvičs un partneri" -, savukārt autoruzraudzību SIA "BM-Projekts", kas ir arī būvprojekta izstrādātāji. Kopējās projekta izmaksas ir 1 481 336 eiro, no tiem 495 842 eiro būs Eiropas Reģionālās attīstības fonda un valsts budžeta finansējuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)