Banner 980x90

Par 2613 eiro Bauskas novada Gailīšu pagastā uzmērīs ūdensvada un kanalizācijas sistēmu

Jelgava, 21.okt., LETA. Bauskas novada domes deputāti Finanšu komitejas sēdē šonedēļ lēmuši piešķirt 2613 eiro topogrāfiskajai ūdensvada un kanalizācijas sistēmu uzmērīšanai, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Gailīšu pagasta ciemos, tostarp Uzvarā, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas nav topogrāfiski uzmērītas, tām nav shēmu. Līdz ar to arī nav speciālistu, kuri bez šādām shēmām gatavi uzņemties prognozēt vai plānot risinājumus Uzvaras ciema kanalizācijas tīklu perspektīvai attīstībai, atdalot tos no lietus kanalizācijas, skaidroja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova.

Tāpēc plānota tīklu topogrāfiskā uzmērīšana, ko veiks SIA "Metrum". 320 ūdensvada punktu un 120 kanalizācijas aku uzmērīšana izmaksās 2613 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Gala lēmumu par finansējuma piešķiršanu deputāti pieņems 27.oktobrī novada domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)