Banner 980x90

Par mūža ieguldījumu apbalvo Bauskas slimnīcas pediatri

Jelgava, 29.dec., LETA. SIA "Bauskas slimnīca" ārstei-pediatrei Rūtai Eimusai tiks piešķirts pašvaldības apbalvojums "Mūža ieguldījums", lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

Pēc darba vietas iniciatīvas Eimusa tiks apbalvota par mūža ieguldījumu medicīnā un ilggadēju pediatra darbu Bauskas slimnīcā.

Savukārt viņas kolēģe ārste-pediatre Zinaida Vītola no pašvaldības saņems Goda rakstu par ilggadēju kvalitatīvu pediatra darbu un ieguldījumu veselības iestādes administratīvajā darbā.

Pēc kolēģu ierosinājuma Goda raksts tiks pasniegts arī Bauskas Valsts ģimnāzijas darbiniekam Jonam Savokinam. Viņš apbalvojumam pieteikts par ilggadēju, apzinīgu un profesionālu darbu mācību iestādē.

Bet Bauskas kultūras centra deju kopu "Mēmelīte" un "Mēmele" vadītājai horeogrāfei Ligitai Irbītei Goda rakstu paspiegs par ieguldījumu latviešu tautas dejas tradīcijas saglabāšanā un mākslinieciski augstvērtīgu darbu, popularizējot Bauskas novada vārdu Latvijā un pasaulē. Irbīti apbalvojumam pieteica Bauskas kultūras centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)