Banner 980x90

Par pusmiljonu eiro rekonstruēs ceļu uz atpūtas kompleksu "Miķelis" Bauskas novadā

Jelgava, 1.sept., LETA. Piesaistot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzekļus, par 563 643 eiro tiks rekonstruēts ceļš no Kaulbriežu kapiem līdz atpūtas kompleksam "Miķelis" Bauskas novada Gailīšu pagastā, lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

Pašvaldībā skaidro, ka priekšnosacījums, lai iegūtu Eiropas fondu līdzekļus, ir uzņēmējdarbības attīstība ar jaunām darbavietām un privātajām investīcijām. Ņemot vērā atpūtas kompleksa attīstību, kur radītas piecas jaunas darbavietas un ieguldītas investīcijas vairāk nekā viena miljona eiro apmērā, nolemts atjaunot tieši minēto ceļu, lai ar ERAF palīdzību būtu iespējams revitalizēt degradētu teritoriju divu hektāru platībā.

Projekta plānotās izmaksas ir 563 643 eiro, tai skaitā ERAF finansējums 450 000 eiro.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka atpūtas kompleksa "Miķelis" īpašniece ir SIA "Uzvara-lauks", kuras apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza teju 7,892 miljonus eiro, savukārt peļņa bija 218 404 eiro. Uzņēmuma gada pārskatā norādīts, ka pērn atpūtas kompleksā tapusi viesu māja, bet kopumā attīstībā ieguldīti vairāk nekā 2,6 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)