Banner 980x90

Par slepkavību un divu vīriešu piekaušanu Bauskas pusē aizturēti divi agrāk tiesāti vīrieši

Rīga, 18.febr., LETA. Valsts policija (VP) aizturējusi divus agrāk tiesātus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par bezpajumtnieka slepkavību un vēl vairāku vīriešu piekaušanu, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Pēc policijas sniegtās informācijas, "nostiprinot pierādījumus pirmstiesas izmeklēšanā divos kriminālprocesos saistībā ar noziedzīgiem nodarījumiem, kuri izdarīti pagājušā gadā", aizdomās par minētajiem noziegumiem aizturēti divi agrāk tiesāti vīrieši, kuriem tiesa kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu. Abi vīrieši ir Bauskas novada iedzīvotāji.

Sietniece skaidroja, ka 1992. un 1996.gadā dzimušie vīrieši 2018.gada jūnijā Bauskas novada Īslīces pagastā kādā dārza mājiņā un vēlāk arī mājas pagalmā piekāvuši 1952. un 1961.gadā dzimušus vīriešus. Vienam no vīriešiem nodarīti smagi miesas bojājumi, bet otram - vidēji smagi miesas bojājumi.

Savukārt 2018.gada septembrī upmalā atrasts 1962.gadā dzimuša bezpajumtnieka līķis ar sistām brūcēm galvas rajonā. Noskaidrots, ka vīrieša nāve iestājusies augusta beigās. Policija secinājusi, ka slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos ir izdarījuši minētie divi vīrieši, sitot vīrieti ar kājām, rokām un cirvi.

Noziegumi izdarīti pēc nebūtiskiem vārdiskiem konfliktiem.

Tagad abi kriminālprocesi ir apvienoti, turpinās pirmstiesas izmeklēšanas darbības un izmeklēšanas interesēs plašāka informācija pašlaik netiek sniegta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)