Banner 980x90

Par uzbrukumu ceļu policistam piespriež 240 stundas piespiedu darba

Jelgava, 13.janv., LETA. Par 2015.gadā veiktu uzbrukumu policistam Bauskas rajona tiesa apsūdzētajam Raimondam Ļeonovam piespriedusi 240 stundas piespiedu darba, aģentūru LETA iepriekš informēja tiesas kancelejas vadītāja Agrita Leveika.

Viņa skaidroja, ka, pieņemot spriedumu un nosakot sodu, tika ņemts vērā starp apsūdzēto un policijas darbinieku noslēgtais izlīgums. Tāpēc galīgais sods ir piespiedu darbs - 240 stundas.

Llietu skatīja tiesnese Marina Ribina.

Jau vēstīts, ka 2015.gada februārī divi Valsts policijas darbinieki Bauskā apturēja kādu automašīnu. Viens no policistiem piegāja pie automašīnas vadītāja, kuram pēc dokumentu pārbaudes piedāvāja veikt alkohola testu, kam autovadītājs piekrita.

No automašīnas salona izkāpa trīs personas, tajā skaitā apsūdzētais vīrietis, kurš atradās alkohola ietekmē. Minētais vīrietis brīdī, kad pārbaudāmā persona veica alkohola testu, ar rokām rāva alkometru, traucējot veikt pārbaudi. Alkometrs uzrādīja pozitīvu rezultātu, tāpēc autovadītāju palūdza veikt otru pārbaudi.

Kad likumsargi un automašīnas vadītājs atradās dienesta automašīnā, apsūdzētais piegāja pie vadītāja durvju loga un sāka pa to klauvēt. Viens no policijas darbiniekiem atvēra logu un palūdza vīrietim pārtraukt klauvēt pa logu un netraucēt pildīt dienesta pienākumus.

Minētais vīrietis tomēr atsāka stipri sist ar roku pa vadītāja durvju logu. Tā kā sitieni pa logu palika arvien spēcīgāki, viens no policistiem izkāpa no automašīnas, ar roku atstumjot apsūdzēto personu tālāk un skaidrojot, ka viņš traucē pildīt policistiem dienesta pienākumus.

Savukārt apsūdzētais pēkšņi aiz dusmām uzbruka policistam - ar dūri tīši iesita krūšu kurvja rajonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)