Banner 980x90

Par veiksmīgu mācību gada sākšanu Vecumnieku novada izglītības iestāžu vadītājiem piešķirtas prēmijas

Jelgava, 23.nov., LETA. Vecumnieku novada izglītības iestāžu vadītājiem par iestāžu vasaras remontdarbu vadīšanu un veiksmīgu mācību gada sākšanu piešķirtas prēmijas, kas sasniedz apmēram pusi no viņiem noteiktās mēnešalgas, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Domes deputāti par naudas balvu piešķiršanu lēmuši, balstoties uz Skaistkalnes vidusskolas direktores Svetlanas Vāvernieces iesniegumu, kurā viņa lūdz izmaksāt naudas balvu no darba algas ekonomijas fonda līdzekļiem.

Izglītības, kultūras un jaunatnes lietu komiteja, izvērtējot saņemto iesniegumu, atbalstīja naudas balvas izmaksāšanu Vāverniecei. Bet, izvērtējot citu izglītības iestāžu vadītāju ieguldījumu vasaras periodā, vadot remontdarbus izglītības iestādēs un sekmīgi sākot jauno mācību gadu, komiteja aicināja izmaksāt naudas balvas visiem izglītības iestāžu vadītājiem naudas balvas, kas nepārsniedz 50% no amata algas. Savukārt Finanšu komiteja lēma, ka naudas balvai jāsasniedz 45% no visas algas.

Domes sēdē naudas balvu piešķiršana atbalstīta. Prēmiju summas svārstās no 450 līdz 665 eiro. Lielākā summa piešķirta Vecumnieku vidusskolas direktoram Aivaram Ķinķevskim, bet mazākā prēmija - Stelpes pamatskolas direktorei Dagmārai Venclovai. Iniciatīvas iesniedzējai piešķirtā summa sasniedza 586 eiro. Naudas balvu summās ietverta arī valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu darba devēju daļa.

Līdzekļi prēmijām ņemti no mērķdotāciju ekonomijas, pašu iestāžu un pašvaldību budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)