Banner 980x90

Pašizgāzēja un tīklu izpētes iekārtu iegādei par 40 000 eiro palielinās SIA "Bauskas ūdens" pamatkapitālu

Jelgava, 17.maijs, LETA. Lietota pašizgāzēja un jaunu ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izpētes iekārtu iegādei pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Bauskas ūdens" pamatkapitāls tiks palielināts par 40 000 eiro, lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

SIA "Bauskas ūdens" paredzējusi iegādāties lietotu pašizgāzēju kravas automašīnu ar iekrāvēju manipulatoru, kuras kopējā masa ir 12 tonnas un paredzamā līgumcena 20 000 eiro. Pašlaik uzņēmums izmanto pašizgāzēju uz automašīnas "GAZ-53" bāzes, kas tiek lietots kopš 2001.gada vidus un ir nolietojies. Transportlīdzeklis tiek izmantots rakšanas darbos - ar to tiek pārvietota izraktā un pievestā grunts, kā arī iekrauti un pārvietoti smagi materiāli, piemēram, betona grodi, pārsedzes.

Tāpat uzņēmums plāno iegādāties jaunas ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izpētes iekārtas - TV kameras dažādu diametru cauruļvadiem, kabeļus, signāla ģeneratoru, kameras un cauruļvadu detektoru, zemes mikrofonu un klausīšanās stieni cauruļvadu lokācijai un noplūžu meklēšanai ar trokšņu ģeneratoriem. Arī aprīkojumu paredzēts iegādāties par 20 000 eiro.

Lai uzņēmuma ieceres atbalstītu, domes deputāti lēmuši palielināt SIA "Bauskas ūdens" pamatkapitālu par 40 000 eiro. "Firmas.lv" informācija liecina, ka pašlaik komunālo pakalpojumu sniedzēja pamatkapitāls ir 2 214 780 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)