Banner 980x90

Pašvaldības izdevums "Bauskas Novada Vēstis" nākamgad izmaksās 21 489 eiro

Jelgava, 8.dec., LETA. Bauskas novada pašvaldība noslēgusi 21 489 eiro vērtu līgumu par izdevuma "Bauskas Novada Vēstis" piegādi nākamgad, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldības iepirkumā kā vienīgais pretendents par izdevuma izgatavošanu startēja AS "Dragonara Baltica", kas iepriekš bija zināma kā AS "UnitedPress Poligrāfija" un jau bija pašvaldības sadarbības partneris izdevuma drukāšanā. Uzņēmums pakalpojumus sniegs par 17 760 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) jeb 21 489 eiro kopā ar PVN.

AS "Dragonara Baltica" iespiež arī kaimiņu - Iecavas - novada izdevumu "Iecavas Ziņas".

"Firmas.lv" informācija liecina, ka poligrāfijas pakalpojumu sniedzēja apgrozījums pagājušajā gadā bija 76 389 eiro, bet peļņa - 364 eiro.

Kā ziņots, novada pašvaldībā varēja pieteikties uzņēmumi, kas būtu gatavi nodrošināt pašvaldības izdevuma "Bauskas Novada Vēstis" maketa konvertāciju, korektūru, apstrādi, drukāšanu, iepakošanu un piegādi.

2017.gadā Bauskas novada dome kopā plāno izdot deviņus pilnkrāsu drukas metienus vienu reizi mēnesī ar apjomu 12 lappuses, kā arī sešus pilnkrāsu numurus divreiz mēnesī astoņu lappušu apjomā. Eksemplāru skaits metienā ir 8000.

Izdevums jāizgatavo no standarta avīžu papīra.

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka pēdējos gados minēto pakalpojumu pašvaldībai nodrošina AS "UnitedPress Poligrāfija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)