Banner 980x90

Pēc audita gaidāmas izmaiņas Bauskas novada pašvaldības struktūrā

Jelgava, 3.nov., LETA. Izvērtējot iekšējā audita rezultātus, Bauskas novada pašvaldībā izveidota darba grupa, kas izstrādās priekšlikumus izmaiņām pašvaldības administrācijas struktūrā, aģentūru LETA informēja novada domes priekšsēdētājs Raitis Ābelnieks (VL-TB/LNNK).

Auditā ieteikta, piemēram, Juridiskās un Iepirkumu nodaļas, kā arī Transporta un Saimnieciskās nodaļas apvienošana un citas izmaiņas, lai nepārklātos speciālistu pienākumi.

"Darba grupa izveidota, lai izvērtētu plusus un mīnusus," skaidroja Ābelnieks.

Viņš pats ir darba grupas vadītājs, bet tās sastāvā darbojas arī domes deputāti, izpilddirektors Jānis Kalinka, viņa vietniece Ineta Ruhocka un pašvaldības personāla speciāliste Dace Strazdiņa, liecina novada domes lēmums par darba grupas izveidošanu.

Darba grupas darba laiks administrācijas struktūrshēmas izveidošanai noteikt līdz 31.decembrim.

Iekšējo auditu pašvaldībā veica SIA "Algar". "Firmas.lv" informācija liecina, ka Lielvārdē reģistrētā uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 16 452 eiro, tas cietis 211 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)