Banner 980x90

Pēc nedēļas norisināsies Zemgales uzņēmēju dienas

Jelgava, 21.apr., LETA. 27.aprīlī no plkst.10 līdz 18 un 28.aprīlī no plkst.10 līdz 17 Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) Jelgavā norisināsies pasākums "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018", aģentūra LETA uzzināja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (LTRK).

"Uzņēmēju dienas Zemgalē" šogad svinēs piekto gadskārtu. LTRK uzsver, ka ar katru gadu izstāde kļūst daudzveidīgāka un saturiski bagātāka, pulcējot lielu skaitu dažādu nozaru uzņēmējus, kas iepazīstina apmeklētājus ar jaunākajiem sasniegumiem savā nozarē. Pasākuma laikā notiks izstāde, biznesa forums, kontaktbirža, amatnieku un mājražotāju gadatirgus un citas aktivitātes.

Izstādē apmeklētāji varēs iepazīties ar vairāk nekā 180 uzņēmumiem no Zemgales, visas Latvijas un kaimiņvalstīm. Kā ierasts, ar sava novada interesantākajiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem piedalīsies Zemgales novadu pašvaldības. Novadu kopstendos būs atrodama informācija par iespējām, ko sniedz novadi to iedzīvotājiem un viesiem, rodamas idejas par tepat Latvijā esošām tūrisma un apskates vietām, iespēja apskatīt un nobaudīt novadiem raksturīgo mājražotāju produkciju, kā arī uzzināt par novados strādājošiem lieliem un veiksmīgiem uzņēmumiem.

Par iespējām vietējā darba tirgū informēs SIA "CV-Online Latvia" un Nodarbinātības valsts aģentūra, sniedzot konsultācijas par vairākiem simtiem vakanču Jelgavā un Zemgales reģionā. Izstādē varēs iepazīties arī ar reģiona uzņēmumiem - darba devējiem -, kas piedāvā gan pastāvīgas darbavietas, gan prakses iespējas skolēniem un studentiem.

27.aprīlī plkst.12 notiks arī biznesa forums. Neformālā izstādes gaisotnē būs iespēja noklausīties diskusiju ar Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) līdzdalību par Zemgales uzņēmēja DNS - realitāti un nākotnes perspektīvu. Foruma turpinājumā uzņēmējiem būs iespēja piedalīties tīklošanās spēlē "Spidernet", kas attīsta prasmi īsi un kodolīgi iepazīstināt ar sevi, savu produktu un uzņēmumu.

Līdztekus "Uzņēmēju dienām Zemgalē 2018" pie ZOC notiks "Auto dienas Jelgavā", kur interesenti varēs veikt izmēģinājuma braucienus ar vairāk nekā 70 jaunākajiem spēkratiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)