Banner 980x90

Piemērotas telts īre veiksmīgi noorganizētam pasākumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pasākumi, kas notiek ārpus telpām vienmēr pulcina daudz cilvēku. Pilsētas svētki, gadatirgi un festivāli neapšaubāmi ir apmeklētāko pasākumu topā, jo tā ir lieliska iespēja baudīt svaigu gaisu un dažādas ārpustelpu aktivitātes. Lai jautro laika pavadīšanu nesabojātu sliktie laikapstākļi, kvalitatīvas telts īre nodrošinās nepieciešamo aizsardzību no lietus, vēja vai pārāk karstas saules. 

Telts īre gan mazākiem, gan vērienīgākiem pasākumiem
Jebkurā ārpustelpu pasākumā – vai nu tās būtu kāzu svinības, dārza svētki vai liels brīvdabas festivāls – svarīgas ir viesu sajūtas, noskaņojums un ērtības. Par to rūpējas un nodrošina ne tikai daudzveidīga pasākuma programma un vadītāji, bet arī tāda svarīga pasākumu atribūtika kā teltis un cits atbilstošais aprīkojums. 

Teltis atšķiras gan pēc izmēriem, gan pēc formas, gan arī pēc tehniskās specifikācijas. Uzņēmumi, kas piedāvā telšu īri, nodrošina visas nepieciešamās konsultācijas un iesaka piemērotāko telti atbilstoši pasākuma mērogam un mērķim. 

Papildu aprīkojums nodrošina labāko komfortu pasākuma viesiem
Telts īre nav vienīgā iespēja, kā sniegt viesiem nepieciešamās ērtības. Lai viesi justos ērti un patīkami pasākuma laikā, papildus var iznomāt arī dažādas mēbeles un citu aprīkojumu, lai svinības vai cita veida pasākums būtu izdevies lieliski. Papildus teltīm vai nojumēm visbiežāk ir iespējams iznomāt:
- galdus un krēslus;
- stikla logus vai plastikāta sienas;
- stikla durvis;
- sildītājus;
- apgaismes lampas un dekorus;
- plastmasas vai koka grīdas u.c. 

Vairāk nekā 10 dažādu telšu īre Jūsu pasākuma vajadzībām
Ja rīkojat ārpustelpu pasākumu un meklējat tam piemērotu telti un aprīkojumu, tad pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" Jums palīdzēs, piedāvājot izvēlēties no vairāk nekā 10 telšu veidiem. SIA "Akurāts" piedāvājumā atradīsiet teltis, sākot no 9 līdz 1500 kvadrātmetru lielai nosedzošajai platībai. Uzņēmuma speciālisti veic arī Jūsu izvēlētās telts vai nojumes
- piegādi uz pasākuma norises vietu;
- uzstādīšanu un demontāžu;
- aizvešanu no pasākuma norises vietas. 

Kvalitatīvu telšu un nojumju īre pie profesionāļiem
SIA "Akurāts" sniegs profesionālu padomu par piemērotāko telts vai nojumes veida izvēli, kā arī to īres maksu. Nodrošiniet pasākuma viesiem vislabāko atpūtu un jaukus dzīves mirkļus, īrējot SIA "Akurāts" teltis vai nojumes! 

Vairāk informācijas, kā arī telšu attēlus un izmērus meklējiet akuratspasakums.lv! Uzņēmuma "Akurāts" speciālisti gaidīs arī Jūsu vēstules un zvanus. Lai pieteiktu telšu īri vai saņemtu atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem, rakstiet uz e-pastu: info@akurats.lv vai zvaniet pa tālruni 26 338 888!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)