Banner 980x90

Piešķir 5000 eiro apkures sistēmas rekonstrukcijai daudzfunkcionālajā centrā "Lilijas" Bauskas novadā

Jelgava, 1.dec., LETA. 5000 eiro no pašvaldības budžeta rezerves fonda tiks piešķirti apkures sistēmas rekonstrukcijai daudzfunkcionālajā centrā "Lilijas" Bauskas novadā, lēmuši novada domes deputāti.

Līdzekļi Vecsaules pagasta pārvaldei nepieciešami, jo apkures sistēma ir neapmierinošā stāvoklī un tā nodrošina apkuri gan daudzfunkcionālajā centrā "Lilijas", gan Vecsaules pamatskolas telpām Ozolainē.

Vecsaules pagasta pārvalde ir veikusi tirgus izpēti sistēmas rekonstrukcijai, kurā piedāvājumu ar zemāko cenu iesniegusi SIA "Flumina". Uzņēmums darbus piedāvā veikt par 5074 eiro.

Deputāti remontam no rezerves fonda atvēlēja 5000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)