Banner 980x90

Pīlādžu mototrases un veikalu īpašnieks plāno iegūt ES līdzfinansējumu attīstībai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
SIA "Pīlādzis" Vecumnieku novadā, kas apsaimnieko sporta un atpūtas bāzi "Pīlādžu mototrase" un vairākus veikalus, plāno piesaistīt Eiropas Savienības (ES) līdzekļus, teikts uzņēmuma gada pārskatā.

Kā ziņo aģentūra LETA, tāpat plānots veikt tirdzniecības ēku un telpu remontus, nomainīt novecojušās tirdzniecības iekārtas. Uzņēmums plāno ieguldīt līdzekļus tūrisma nozares attīstībā un strādā projektu veidošanā ES struktūrfondu līdzekļu piesaistei, plānojot izveidot arī jaunu pakalpojumu un produktu piedāvājumu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pērn uzņēmuma apgrozījums ir audzis par 26%, sasniedzot 2 022 081 eiro, bet 2014.gadā apgrozījums bija 1 607 837 eiro.

Augusi arī tirdzniecības uzņēmuma peļņa un bija attiecīgi 9795 eiro un 8094 eiro. Arī šogad SIA "Pīlādzis" plāno strādāt bez zaudējumiem un peļņu ieguldīs uzņēmuma attīstībā.

Kā riskus attīstībā uzņēmuma vadība min iedzīvotāju skaita un viņu pirktspējas mazināšanos, profesionālu darbinieku trūkums un līdzekļu nepietiekamību attīstībai.

Uzņēmuma pieder Ērikam Pīlādzim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)