Banner 980x90

Pirmdien Iecavā sāks 1,4 miljonu eiro vērto Skolas ielas pārbūvi

Jelgava, 20.janv., LETA. Pirmdien, 23.janvārī, tiks sākti 1,4 miljonus eiro vērtie Skolas ielas pārbūves darbi Iecavā, tādēļ iedzīvotājiem jārēķinās ar neērtībām un satiksmes ierobežojumiem, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Vispirms asfalta seguma demontāža, kā arī kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu izbūve plānota Skolas ielas posmā no Edvarta Virzas līdz Rīgas ielai un Dzirnavu ielas posmā no Edvarta Virzas ielas līdz Skolas ielai.

Būvnieki - ceļu būves firma SIA "Binders" - par ierobežojumiem informēs iedzīvotājus, kuru īpašumi atrodas ielas pārbūves zonā, kā arī iespēju robežās nodrošinās piekļūšanu īpašumiem.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var zvanīt atbildīgajam būvdarbu vadītājam Jānim Fedotovam pa tālruni 26 352 300 vai būvdarbu vadītājam Oskaram Leibum pa tālruni 26 352 300.

Jau vēstīts, ka, īstenojot projektu, paredzēts demontēt veco siltumtrasi, izbūvēt lietus ūdens kanalizācijas sistēmu, izbūvēt jaunus sadzīves kanalizācijas un dzeramā ūdens tīklus, modernizēt ielas apgaismojumu, vienā ielas pusē izbūvēt gājēju ietves un asfaltēt ielas brauktuvi.

Līguma summa ir 1 473 511 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)