Banner 980x90

Plāno ieviest transporta masas ierobežojumus uz Bauskas novada pašvaldības ceļiem

Jelgava, 14.marts, LETA. Pavasara šķīdoņa dēļ plānots ieviest transporta masas ierobežojumus uz pašvaldības ceļiem, aģentūru LETA informēja Bauskas novada domes priekšsēdētājs Raitis Ābelnieks (VL-TB/LNNK).

Grants ceļi novadā ir izšķīduši, taču zem ceļa augšējās klātnes ir sasalusī kārta. Ceļi ir atvērti satiksmei, bet, lai to stāvokli nepasliktinātu, plānots ievest transportlīdzekļu masas ierobežojumus.

Savukārt ūdens līmeņa paaugstināšanās upēs pašvaldībai problēmas pašlaik nesagādā.

"Pagaidām nav signālu, ka kāds būtu applūdis. Mūsas un Mēmeles senkrasti ir pietiekami augsti, un mūsu cilvēki bija pietiekami prātīgi, lai nebūvētu pašos upju krastos," klāstīja Ābelnieks.

Jau vēstīts, ka visos valsts reģionos trešdien turpinās ūdens līmeņa paaugstināšanās upēs, daudzviet applūst palienes, vietām apdraudētas arī plašākas teritorijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)