Banner 980x90

Pleša vietā Bauskas domē varētu sākt darbu telekomunikāciju nozarē strādājošā Kazāka

Rīga, 9.okt., LETA. Saeimā ievēlētā Artūra Toma Pleša vietā deputāta pilnvaras Bauskas novada domē varētu apstiprināt telekomunikāciju jomā strādājošajai Kristīnei Kazākai, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati.

Plešs domē ir vienīgais no "Latvijas attīstībai" saraksta ievēlētais deputāts, un savulaik atbalstīja neuzticības balsojumu toreizējam domes priekšsēdētājam Raitim Ābelniekam (VL-TB/LNNK). Viņš ir SIA "Dronevertising" valdes loceklis, darbojas biedrībā "Eiropa", kā arī partijas "Latvijas attīstībai" valdē. Tagad Plešs ievēlēts 13.Saeimā no "Attīstībai/Par" Zemgales vēlēšanu apgabalā.

Plešam sākot darbu Saeimā, deputāta mandātu domē varētu iegūt Kazāka, kura ir ieguvusi bakalaura grādu žurnālistikā un strādā par pārdošanas vadītāju telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmumā SIA "Nord Connect". Kazāka 2017.gada pašvaldību vēlēšanās saņēmusi 596 vēlētāju balsis.

Kā ziņots, saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņa" nākamajā parlamentā iegūs 23 deputātu vietas, "KPV LV" un JKP - pa 16, "Attīstībai/Par" un "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet "Jaunā Vienotība" - 8 deputātu vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)