Banner 980x90

Plūdu dēļ slēdz divu kilometru garu ceļa posmu Bauskas apkārtnē

Rīga, 15.dec., LETA. Ilgstošu nokrišņu dēļ no piektdienas ir slēgts vietējas nozīmes ceļš Iecava-Lambārte, Bauskas apkārtnē, kur divu kilometru garajā grants ceļa posmā sakrājies ūdens un tas ir neizbraucams, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Apbraukt slēgto posmu iespējams pa autoceļu "P 92" Iecava-Stelpe un "V1021" Zvirgzde-Misa-Dāviņi.

LVC norādīja, ka joprojām slēgti arī trīs applūdušie ceļi Kurzemes pusē. Satiksmei slēgts vietējais autoceļš "V1350" Ziras-Vēkas tā piektajā kilometrā, jo pārplūdusi Užavas upe. Apbraukt slēgto posmu iespējams pa autoceļu "V1351" Ventava-Užava.

Tāpat slēgts ir arī autoceļš "V1323" Sili-Ugāles dzirnavas-Smilši tā otrajā kilometrā. Apbraukšana caur Ugāli, izmantojot autoceļus "P123" Zlēkas-Ugāle un "V1326" Ugāle-Cirkale-Zlēkas. Kā arī joprojām spēkā ir satiksmes ierobežojums, ceļa sašaurinājums, uz daļēji applūdušā autoceļa "V1168" Nīgrande-Atvases-Vaiņode tā 4,7.kilometrā.

Par nokrišņu dēļ applūstošiem vai izskalotiem valsts autoceļiem iedzīvotāji aicināti informēt, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo līniju 80005555.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)