Banner 980x90

Policija meklē vakar Iecavā notikušā negadījuma aculieciniekus

Jelgava, 25.okt., LETA. Valsts policija (VP) aicina atsaukties aculieciniekus, kas vakar Iecavā bijuši liecinieki negadījumam, kurā cieta gājēja, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka plkst.20 uz gājēju pārejas Rīgas ielā notriekta 1977.gadā dzimusi sieviete. Cietusī guva traumas un tika nogādāta slimnīcā. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Sievieti notriekusi pašlaik nenoskaidrota automašīna, tāpēc VP aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruni 63902102.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā sadursmēs ar automašīnām cietuši vairāki gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, 1950.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mercedes Benz" uzbraucis 2005.gadā dzimušai meitenītei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Iecavā, Rīgas ielā, nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 1977.gadā dzimušai sievietei. Savukārt Rankas pagasta Rēveļos nenoskaidrots autovadītājs notriecis 1999.gadā dzimušu jaunieti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)