Banner 980x90

Ar Bauskas iedzīvotāju atbalstu gatavojas Mūsas tilta būvniecībai

Bauskas novada pašvaldībā apkopoti gājēju tilta pār Mūsas upi būvniecības publiskās apspriešanas rezultāti, kas liecina par vispārēju atbalstu projektam, ko septembrī plānots apstiprināt domē un pēcāk īstenot iepirkumu šai būvniecībai.

Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Andra Matuļenko aģentūru LETA informēja, ka pirmdien, 24.augustā, noslēdzās sabiedriskā apspriešana gājēju tiltiņa pār Mūsu izbūvei pēc SIA "BT projekts" izstrādātā tehniskā projekta.

Apkopojot viedokļus un aptaujas rezultātus, par derīgām atzītas 114 anketas, kurās 99,1% apmērā pausts atbalsts šai iecerei.

"Iedzīvotāji anketās atbalsta šo pašvaldības ieceri un kā lielu ieguvumu min gan drošības aspektu, pārvietojoties pār tiltu, gan arī to, ka tas būtiski atvieglos nokļūšanu pār Mūsu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām," skaidroja pašvaldības pārstāve.

Viņa informēja, ka septembra domes sēdei tiks gatavots domes lēmuma projekts par publiskās apspriešanas rezultātiem un nākamais solis būs lēmums par iepirkuma izsludināšanu.

Kā ziņots, 17.augustā Bauskas novada pašvaldībā notikušajā gājēju tilta pār Mūsas upi būvniecības publiskās apspriešanas sanāksmē bija ieradušies 13 interesenti, kuri ieceres īstenošanu pārsvarā uztver pozitīvi un atbalstoši, bet interesējušies par objekta drošību un pieejamību.

Kā aģentūru LETA informēja novada pārstāve Andra Matuļenko, tikšanās laikā klātesošie tika iepazīstināti ar jaunbūvējamā tilta projektu un varēja aplūkot tā vizualizācijas.

Gājēju tilta pār Mūsas upi būvniecības publiskās apspriešanas termiņš bija no 3. līdz 24.augustam, un apspriešana norit SIA "BT projekts" izstrādātajam tehniskajam projektam. Par šādas apspriešanas nepieciešamību Bauskas novada dome nolēmusi šā gada 26.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)