Banner 980x90

Reorganizē Jaunsaules pamatskolu

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
No pirmdienas, 1.augusta, tiek reorganizēta Bauskas novada Vecsaules pamatskolas struktūrvienība "Jaunsaules pamatskola", kurā no septembra tiks realizēta pirmā posma - no 1.klases līdz 6.klasei - pamatizglītības un pirmsskolas izglītības programmas, aģentūra LETA iepriekš uzzināja novada pašvaldībā.

Novada deputāti pagājušā gada beigās atbalstīja lēmumprojektu par Vecsaules pamatskolas reorganizāciju. Tās struktūrvienībā "Jaunsaules pamatskola" no pagājuša gada 1.septembra pamatizglītības programmu apguva 25 skolēni. 1.klasē mācījās pieci skolēni, 3.klasē - četri, 4.klasē - divi, 6.klasē - seši, 7.klasē - trīs, 9.klasē - pieci. Savukārt 2.klase, 5.klase un 8.klase vispār nebija komplektētas.

Mazā skolēnu skaita dēļ deputāti lēma reorganizēt šo struktūrvienību, nosakot, ka no šodienas izglītības iestāde realizē pirmā posma - no 1.klases līdz 6.klasei - pamatizglītības un pirmsskolas izglītības programmas.

Savukārt 6.klases un 7.klases skolēniem nākamajā mācību gadā pašvaldība piedāvās pamatizglītību iegūt jebkurā novada pamatskolā, nodrošinot skolēnu pārvadājumus uz tuvāko izglītības iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)