Banner 980x90

Rundāles novada domē vienbalsīgi pārvēlēts gan priekšsēdētājs, gan vietniece

Jelgava, 15.jūn., LETA. Šodien Rundāles novada domes priekšsēdētāja amatā vienbalsīgi pārvēlēts Aivars Okmanis, kā arī viņa vietniece Inta Klīve, aģentūra LETA uzzināja domē.

Gan Okmanis, gan Klīve pārstāv vēlētāju apvienību "Cilvēkiem un zemei", kas vienīgā startēja pašvaldības vēlēšanās Rundāles novadā.

Uzrunājot deputātus pēc apstiprināšanas amatā, Okmanis uzsvēris nepieciešamību pēc sadarbības, idejām un iniciatīvām, kas sekmētu novada attīstību.

"Iepriekšējie četri gadi pierādīja, ka es spēju pildīt šos pienākumus. Bija arī dažādi izaicinājumi, tomēr varu apliecināt, ka visus man uzticētos darbus pildīju pēc labākās sirdsapziņas. Un esmu pateicīga, ka man tiek sniegta iespēja darīt darbu, kas man patiešām patīk - strādāt Rundāles novada labā -," domes sēdē paudusi Klīve.

Ar jaunās domes lēmumu tika izveidota finanšu pastāvīgā komiteju sešu cilvēku sastāvā un tajā ievēlēti Okmanis, Klīve, Vēsma Veģere, Nauris Brūvelis, Ludmila Knoka un Māris Leitlants.

Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu pastāvīgā komitejā turpmāk strādās Klīve, Sandra Kerēvica, Aelita Ramane un Arnolds Auza.

Tāpat sēde ievēlēti Rundāles novada Iepirkumu komisijas locekļi. Iepirkuma komisijas priekšsēdētāja darbu pildīs pašvaldības izpilddirektors Aigars Sietiņš, par komisijas priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta Klīve. Komisijas locekļi - deputāti Auza un Kerēvica, Komunālo pakalpojumu dienesta vadītājs Ivars Čerļenoks un Komunālā pakalpojumu dienesta ekonomiste Ilva Paiča.

Domē informēja, ka sēdē apstiprināts arī Administratīvās komisijas sastāvs. Tās priekšsēdētājs būs pašvaldības izpilddirektors Sietiņš, komisijas priekšsēdētāja vietnieks - deputāts Brūvelis. Tāpat komisijā strādās Pilsrundāles vidusskolas sociālā pedagoģe Gunta Šurna, Sociālā dienesta vadītāja Kristīne Brūvele, Svitenes pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Liepa, Viesturu pagasta pārvaldes vadītājs Vitālijs Bļinkovs un deputāts Leitlants. Komisijas sekretārs būs pašvaldības policists Mārtiņš Brikers.

Pirmā Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde notiks 22.jūnijā plkst.9, savukārt Finanšu komitejas sēde - tās pašas dienas plkst.10.30. Domes sēde paredzēta 29.jūnijā plkst.9.

Jau vēstīts, ka 2017.gada pašvaldību vēlēšanās vienīgais saraksts Rundāles novadā "Cilvēkiem un zemei" ieguvis 99,66% vēlētāju atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)