Banner 980x90

Rundāles novada domes priekšsēdētāja Okmaņa ienākumi pērn auguši par teju 9%

Jelgava, 17.apr., LETA. Pērn par teju 9% palielinājušies Rundāles novada domes priekšsēdētāja Aivara Okmaņa ("Cilvēkiem un zemei") ienākumi, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Kopējie Okmaņa ienākumi pagājušajā gadā bija 35 476 eiro, bet vēl pirms gada - 32 641 eiro. Lielākais domes priekšsēdētāja ienākumu avots bija alga domē, kas 2017.gadā sasniedza 32 756 eiro, taču pērn viņš ievēlēts arī par Zemgales Plānošanas reģiona (ZPR) Attīstības padomes priekšsēdētāju, kas ļāva no ZPR saņemt 2215 eiro algu. Tāpat domes priekšsēdētājs deklarējis procentu maksājumu no bankas, kā arī 500 eiro ienākumus, kas gūti no Lauku atbalsta dienesta.

2017.gadā Okmanim bijuši 20 822 eiro uzkrājumi bankā, kā arī 18 840 eiro parādsaistības.

Domes priekšsēdētāja īpašumā ir zemes un ēkas nekustamais īpašums Rundāles novadā, motocikls "Suzuki" un 2000.gada izlaiduma automašīna "Audi A4 Avant". Tāpat Okmanim pieder 23 privatizācijas sertifikāti un 15 Rundāles kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības kapitāldaļas 213 eiro vērtībā.

Okmanis ir dažādu komiteju loceklis ministrijās, taču atalgojumu tajās nav saņēmis. Tāpat viņš ir valdes loceklis vietējā krājaizdevu sabiedrībā, Bauskas rajona pašvaldību apvienībā un biedrībā "Saulaine 23".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)