Banner 980x90

Rundāles novadā noslēgts ūdenssaimniecības attīstības projekts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Rundāles novada Svitenes ciemā noslēgts ūdenssaimniecības attīstības projekts.

Jelgavas novadā reģistrēts uzņēmums «Būvfirma Vītols» rekonstruēja ūdensapgādes tīklus, izbūvēja jaunu dziļurbumu dzeramā ūdens iegādei, rekonstruēja arī ūdensvadus, kanalizācijas tīklus un spiedvadus, kā arī izbūvēja jaunus, un uzlabojumus piedzīvoja kanalizācijas sūkņu stacija, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv noskaidroja izdevumā Bauskas Dzīve.

Projekta kopējās izmaksas ir 395 475,37 eiro, kur 85 procentu finansējumu nodrošina Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF).
Šis ir jau ceturtais ūdenssaimniecības attīstības projekts, ko pēdējo divu gadu laikā īsteno Rundāles novada dome, skaidro projektu speciāliste Laura Ārente.

Kā ziņots, pērnā gada septembrī projektu beidza Viesturu ciemā, kur tika izbūvēta jauna bioloģisko notekūdeņu attīrīšanas iekārta, jauni kanalizācijas tīkli, kā arī jauna kanalizācijas sūkņu stacija, savukārt novembrī darbi tika pabeigti Saulaines ciemā, kur tika izurbts jauns dziļurbums un uzstādīts dīzeļģenerators un hidrofors. Šogad Pilsrundālē veikta dziļurbumu slēgšana un jaunu izbūve, ūdenstorņa rekonstrukcija, kanalizācijas un ūdensvadu tīklu rekonstrukcija un izbūve.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)