Banner 980x90

Rundāles novada pašvaldības speciālisti uz telpu pārbūves laiku darbosies citās ēkās

Rīga, 13.febr., LETA. Multifunkcionālā centra būvniecības ceturtās kārtas realizācijas laikā Rundāles novada pašvaldības speciālisti strādās dažādās citās pašvaldības ēkās, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ilvija Tetērina.

Domes ēkā turpinās multifunkcionālā centra izveides darbi, un ceturtajā kārtā paredzēta pirmā un otrā stāva pārbūve.

Kopš šīs nedēļas uz remontdarbu laiku uz Bērsteles skolas telpām pārcēlies domes priekšsēdētājs, izpilddirektors, sabiedrisko attiecību speciālists, kanceleja, Juridiskā nodaļa, Attīstības nodaļa, Finanšu un investīciju nodaļa. Savukārt daudzdzīvokļu dzīvojamajā mājā "Zemzari-38" Pilsrundālē turpmāk darbosies vienotais klientu apkalpošanas centrs un lietvede, kase, bāriņtiesa, Dzimtsarakstu nodaļa, Komunālā dienesta ekonomiste, Pilsrundāles vidusskolā būs atrodama speciāliste izglītības un informācijas tehnoloģiju jautājumos un arhivāre. Savukārt pašvaldības policists un Komunālā dienesta vadītājs uz remonta laiku apmeklētājus pieņems Saulaines sociālajā centrā.

Saistībā ar pārvākšanos ir mainīti arī speciālistu darba laiki, un ar tiem var iepazīties pašvaldības mājaslapā.

Tetērina skaidroja, ka darbinieki domes ēkā darbu varētu atsākt vasaras otrajā pusē.

Pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka projekta "Multifunkcionālā centra 2., 3., 4.kārtas būvniecība" aktivitātes īsteno SIA "Kvintets M", ar kuru noslēgts līgums par vienu miljonu eiro.

LETA jau vēstīja, ka pašlaik ēkā atrodas Rundāles novada dome, pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs, Dzimtsarakstu nodaļa, bāriņtiesa, Rundāles kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, Sociālais dienests un Komunālais dienests. Daļa telpu ir iznomāta veikalam un pastam.

Pēc ēkas pārbūves centrā tiks izveidotas jaunas telpas novada galvenajai bibliotēkai, telpas kultūras pasākumiem un nodarbībām, ģimenes ārsta prakse, aptieka, pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs. Darbu ēkā turpinās arī Rundāles novada dome ar savām institūcijām.

Darbus plānots veikt sešās būvniecības kārtās atkarībā no finansējuma pieejamības dažādu projektu programmās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)