Banner 980x90

Rundāles novadā turpinās ugunsgrēka dzēšana dzīvojamajā mājā

Rīga, 18.sept., LETA. Šorīt ugunsdzēsēji turpina darbu Rundāles novada Viesturu pagastā, kur nakts vidū izcēlies ugunsgrēks dzīvojamajā mājā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz nelaimes vietu saņemts plkst.3.06, un dzēst ugunsgrēku devušies Bauskas, Elejas un Jelgavas ugunsdzēsēji.

Jau tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji glābēji redzēja liesmu atblāzmu un dūmus, bet ierodoties viņi konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva dzīvojamā māja pilnā platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no mājas bija evakuējušies divi cilvēki.

Pēc gandrīz divu stundu intensīva darba glābējiem izdevās ugunsgrēka izplatīšanos ierobežot. Kopējā ugunsnelaimes platība bija 170 kvadrātmetri. VUGD skaidroja, ka ugunsgrēka dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka tuvākā ūdens ņemšanas vieta atradās pusotra kilometra attālumā. 

Pašliak turpinās konstrukciju jaukšanas un liešanas darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)