Banner 980x90

Rundāles novads par 3755 eiro sagādās reprezentācijas materiālus un apbalvojumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rundāles novada pašvaldība par 3755 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa iepirks dažādus reprezentācijas materiālus un pašvaldības apbalvojumus, liecina pašvaldības Iepirkumu komisijas lēmums.

SIA "Reklāmas dizaina darbnīca", AS "Reklāmas un zīmogu fabrika", SIA "Korbi reklāmas aģentūra" un SIA "Geka" pašvaldības vajadzībām izgatavos uzlīmes, dokumentu vākus, pildspalvas, vākus pašvaldības apbalvojumiem, atzinības rakstus, ielūgumus, kaklasaites, krūzes, lukturīšus un citas lietas ar novada simboliku. Tāpat tiks izgatavotas plastikāta plāksnes konkursa "Rundāles novada sakoptākā sēta" uzvarētājiem.

Iepirkumā startēja vēl četri uzņēmumi - SIA "PRO-Baltic", SIA "Apdruka LV", SIA "Prezentreklāma" un SIA "SwanGifts". Konkursa uzvarētāji noteikti, izvēloties piedāvājumus ar zemāko cenu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)