Banner 980x90

Saeimas hokeja komanda draudzības spēlē piekāpjas Valsts policijas komandai

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija

Ar rezultātu 7:8 sestdien, 5.decembrī, Saeimas hokeja komanda spraigā un dinamiskā draudzības spēlē piekāpās Valsts policijas hokeja komandai, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Saeimas prreses dienestā.

Spēles pamatlaikā rezultāts bija neizšķirts, taču pēcspēles metienos Saeimas komanda "uzdāvināja" uzvaru Valsts policijai dzimšanas dienā.

Draudzības spēli atklāja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis un Latvijas hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Spēles noslēgumā I.Mūrniece pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus un mazos kausus spēles labākajam uzbrucējam – Denisam Cvetkovam (Valsts policija), labākajam aizsargam – Kasparam Spalvēnam (Valsts policija), vērtīgākajam spēlētājam – Imantam Parādniekam (Saeima), labākajam vārtsargam – Aleksandram Žagaram (Valsts policija), kā arī rezultatīvākajam spēlētājam – Andrejam Elksniņam (Saeima).

Saeimas komandā spēlēja komandas kapteinis Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), deputāti Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Andrejs Elksniņš (Saskaņa), Dainis Liepiņš (LRA), tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), kā arī deputātu ģimenes locekļi un Saeimas darbinieki. Parlamenta komandas trenera amatā šodien strādāja Ingus Eglītis, kurš ikdienā rūpējas par mūsu hokeja izlases spēlētāju ekipējumu.

Savukārt Valsts policijas komandā spēlēs policijas vadošie darbinieki, eksperti un inspektori.

Abas komandas atbalstīja kupls līdzjutēju pulks. Draudzības maču organizēja par godu Policijas darbinieku dienai, ko atzīmē 5.decembrī.

Spēlei bija trīs periodi - katrs pa 15 minūtēm, un pēc spēles neatkarīgi no rezultāta katra komanda izpildīja arī piecus pēcspēles metienus.

Saeimas un Valsts policijas hokeja komandas spēkiem iepriekš spēkiem mērojās 2013.gadā. Arī toreiz parlamenta komanda piekāpās Valsts policijas komandai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)