Banner 980x90

Sākts darbs pie Iecavas novada pašvaldības 2017.gada budžeta izstrādes

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Iecavas novada domes deputāti aktualizēja vairākus normatīvos dokumentus, lai varētu sākt izstrādāt pašvaldības nākamā gada budžetu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Dome lēma apstiprināt nolikumu "Par Iecavas novada pašvaldības budžeta izstrādāšanu, apstiprināšanu, izpildi un kontroli" un nolikumu "Par Iecavas novada pašvaldības budžeta pieprasījumu izstrādāšanas un iesniegšanas kārtību" jaunā redakcijā.

Lai noteiktu un pamatotu, kāds līdzekļu apjoms pašvaldībai nepieciešams ar likumu noteikto funkciju, uzdevumu un brīvprātīgo iniciatīvu izpildei, Finanšu komiteja 31.maijā nolēma, ka pašvaldības budžeta iestāžu, to struktūrvienību un kapitālsabiedrību vadītājiem līdz 2016.gada 15.augustam jāsagatavo un jāiesniedz priekšlikumi par iestādes vai kapitālsabiedrības prioritārajiem pasākumiem 2017.gadā.

Finanšu komiteja oktobra sēdē izvērtēs pastāvīgo komiteju akceptētos budžeta prioritāros pasākumus atbilstoši pašvaldības attīstības plānošanas dokumentiem un noteiks pašvaldības budžeta prioritātes, kurām piešķirs finansējumu no pašvaldības budžeta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)