Banner 980x90

Sējējs par uzvaru pār SKA: Rūpīgi izanalizējām pretinieku vairākumu

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējās cīņas rūpīgi izanalizējusi pretinieku Sanktpēterburgas SKA vairākuma izspēli, pēc cīņas atzina rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

Kā zināms, "Dinamo" savā šīs sezonas pēdējā KHL mačā ceturtdien savā laukumā ar 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) pārspēja principiālo pretinieci SKA.

"Protams, nav viegli komandu noskaņot, kad cerības uz izslēgšanas spēlēm ir zudušas. Centāmies spēlētājus noskaņot divām pēdējām spēlēm, lai vismaz skatītājiem ir prieks. Uzdevums bija labi iesākt maču. Rūpīgi izanalizējām SKA vairākumu, turklāt pašiem vairākumā izdevās gūt divus vārtus," uzvaru komentēja Sējējs.

Tomēr regulārā čempionāta noslēgumu aizēnoja spēlētāju traumas abu komandu rindās. "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis otrajā periodā sadursmē ar pretinieku komandas spēlētāju saņēma sitienu ar slidu pa seju, kā dēļ pameta laukumu un maču neturpināja.

"Nemāku pateikt, cik nopietnu savainojumu guvis Indrašis. Lūpa bija pārsista diezgan spēcīgi, aizveda uz slimnīcu sašūt. Cik zinu, nekas sarežģīts tur nav," teica Sējējs.

Tikmēr SKA galvenais treneris Sergejs Zubovs uzsvēra, ka Sanktpēterburgas komandai nav tādu principālu pretinieku. "Katrā mačā spēlējam uz rezultātu. Šodien SKA hokejisti cīnījās, par ko esmu viņiem pateicīgs. Turpinājumā jau gatavosimies izslēgšanas spēļu pirmajam mačam," teica Zubovs.

"Dinamo" izredzes sasniegt izslēgšanas spēles zaudēja jau piecas spēles pirms regulārā čempionāta beigām, tikmēr SKA šodien uzzināja savu pretinieci "play-off" pirmajā kārtā, kas būs Jaroslavļas "Lokomotiv", kuras lieliski spēlējošos vārtsargus trenē Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Rīgas "Dinamo" ar 75 punktiem 60 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē, bet SKA ar 100 punktiem bija sestajā pozīcijā.

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai divus gadus pēc kārtas nav spējis kvalificēties pirmo reizi vēsturē. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Izslēgšanas spēlēs, kas sāksies svētdien, vairs nebūs sapāroto maču - komandām starp 1-2 un 3-4 spēlēm būs vienas dienas brīvdienas, lai hokejisti varētu atgūt spēkus. Sezona noslēgsies ne vēlāk kā 2016.gada 19.aprīlī, kad plānota Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītā spēle.

Plašāku spēles izklāstu lasiet šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)